Systeem Ontwerp

Een goed renderend solarsysteem valt of staat met een doordacht ontwerp. Solarsystemen hebben een minimale levensduur van 25 jaar. Al die tijd rekenen uw klanten op  een ongestoord functioneren en optimale energieopbrengst.

Riskant avontuur

Die opbrengst – het aantal kWh dat het solarsysteem per jaar produceert – is mede afhankelijk van lokale omstandigheden. Het klakkeloos aanbieden van een standaard solarsysteem met een gegarandeerde opbrengst, is daarom dan bijzonder riskant. Voor u het weet staan ontevreden gebruikers bij u op de stoep, met alle gevolgen van dien.

Doordacht solarsysteemontwerp

U voorkomt dit soort vervelende situaties met BrightTech. Wij ontwerpen, als ervaren specialisten met geavanceerde software, voor elke situatie de perfecte configuratie. Daarbij houden we niet alleen rekening met de gewenste zonnepanelen, omvormers en montage-systeem, maar ook met bouwwijze pand, schaduwvorming van schoorstenen en ventilatiepijpen, bomen en gebouwen in de directe omgeving.

Efficiënte solarsystemen

Onze aanpak betekent voor u een zeer efficiënt werkend solarsysteem met als extra een nauwkeurige opbrengstprognose voor de gehele levensduur van het systeem. Uw klanten zullen u dankbaar zijn en aanbevelen!

Zwaarste omstandigheden

Solarsystemen gaan minstens 25 jaar mee. In die tijd moeten ze ongestoord functioneren en muurvast op het dak blijven liggen. Dat stelt hoge eisen aan veiligheid en montagetechniek. In de ontwerpfase houden we dan ook al direct rekening met wind-, water- en sneeuwlasten.  Wij stellen solarsystemen zo samen dat ze ook in de zwaarste omstandigheden blijven functioneren.

Dit doet BrightTech voor u:
  • Prognoseberekeningen voor nieuwe en bestaande systemen.
  • Ontwerpen van solarsystemen desgewenst met uw voorkeur voor type/merk zonnepanelen, omvormers en montagesystemen.
  • Ontwerpen van stringplannen.
  • Verstrekken van adviezen voor complete solarsyteemontwerpen, vanaf zonnepanelenkeuze tot diameters bekabeling.