Over ons

Ik ben Leander Vink, geboren en getogen in de Achterhoek. Tijdens mijn jeugd ontwikkelde ik een niet aflatende voorliefde voor techniek. Vooral wanneer daar computers (automatisering) en machines (mechanica)aan te pas kwamen.

Silicon Vally

Na mijn opleiding Technische Computerkunde in Ede werkte ik voor langere tijd in het ‘Silicon Vally” van de Nederland: De semiconductorindustrie in de Achterhoek.

Binnen- en buitenland

In ruim 15 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. In die periode kwam ik er snel achter dat rust en vertrouwen wereldwijd gewaardeerd wordt. Het vormt de ultieme basis voor goede samenwerking.

Wereldwijde toepassingen

De afgelopen decennia heeft de solartechniek wereldwijd enorme sprongen gemaakt. In Nederland zijn we er nog steeds niet zo heel erg vertrouwd mee. Dat in tegenstelling tot de ons direct omringende landen. Daar is zonne-energie al vele jaren gemeengoed.

Duitse know-how solarsystemen

Mijn ervaring in de Duitse solar-industrie komt nu goed van pas in Nederland. Hier wil ik met mijn bedrijf BrightTech de topkwaliteit leveren waar de Duitsers bekend om staan. Door mijn opleiding bij Tüv in Duitsland is dat zeker mogelijk. De solarwereld heeft voor mij totaal geen geheimen meer.

Over BrightTech

Onder de naam BrightTech biedt ik solarbedrijven, bouwbedrijven, dakdekkers en installateurs diensten aan om solarsystemen professioneel te berekenen en te offreren. Hiermee halen zij een enorme hoeveelheid kennis in huis waardoor zij hun kansen op de markt voor zonnepanelen aanzienlijk vergroten.

Eind goed, al goed

Bij de aankoop van solarsystemen is een heldere, objectieve advisering enorm belangrijk. Zonnepanelen zijn in Nederland nog een betrekkelijk nieuw fenomeen en er is nog heel veel onduidelijkheid. Met BrightTech ga ik solartechnieken in een nog beter daglicht zetten op een manier die voor iedereen helder en duidelijk is. Met realistische prognoseberekeningen en de oplevering van geteste zonnestroominstallaties, weten eindgebruikers precies wat zij van u gekocht hebben en dat u het systeem goed werkend hebt opgeleverd. Alleen dan is eind goed, al goed.